Pahoittelen tätä päivityskatkoa. Onneksi Kaisu jaksaa kirjoittaa niin kukaan ei pääse tippumaan kärryiltä, missä täällä mennään. Porukat tosiaan tuli ja meni. Kaksi viikkoa viihtyivät täällä ja päästiin mekin siinä siivellä viettämään kunnon rantalomaa. Tuli kyllä tarpeeseen, vaikka sen jälkeiset pari viikkoa onkin sitten mennyt kouluhommien parissa. Parin tunnin kuluttua on kuitenkin viimeinen tentti ohi ennen Semana Santaa ja uutta rantalomaa. Veracruziin ollaan lähdössä Kaisun ja Jennin kanssa. Jenni tosiaan tulee jo tänään tänne ja varhain sunnuntaina lähdetään kuudeksi päiväksi Meksikonlahden rannalle. Toivottavasti nähdään ainakin vilauksia myös El Tajinin pyramiideista. On taas muutenkin hauska saada vieraita, vaikka tosiaan edellisistä ei ole kuin se viikko. Ensimmäiset vieraat tuleekin aika rytinällä kun Laura ja Jaakkokin piipahtivat pikavisiitillä pari viikkoa sitten. Oli jotekin tosi piristävää, vaikka tosiaan toi koulu ei oikein päästänyt meitä sen enempää seurustelemaan vieraittemme kanssa.

Kaisun synttäreitäkin tosiaan vietettiin. Edellisenä iltana päätettiin, että juu, voisihan sitä muutaman kaverin kutsua iltaa istumaan. Oli ihan mieletön ilta kyllä, kun meksikolaiset ystävämme Daniel ja Berny olivat hankkineet Kaisulle Piñatan (jota ei tosin oltu täytetty eikä sitä sitten raaskittu hajottaakaan) ja kävi ovellamme laulamassa pieni Mariachi-kokoonpanokin. Vieraanvaraista porukkaa tosiaan ja taitaa syntymäpäivät täällä olla todella tärkeä tapahtuma, kun juhlia sitä ainakin osataan paremmin kuin Suomessa.

Mitäs sitten tässä muuten. Vähitellen ollaan alettu syömään noissa Taco-kojuissa ja tajuttu niitten viehätys. Helppoa ja hyvää, ja määrä on täysin itsensä määriteltävissä eikä hintakaan tosiaan päätä huimaa. Muutenkin vähitellen alkaa rentoutumaan eikä pingota joka asiasta. Tähänhän voisi jopa tottua. Ainoastaan tämä paahtava kuumuus, kun varjossakin on lähemmäs 30 astetta, väsyttää ihan mielettömästi ja saa ajattelemaa, että minua ei vaan ole luotu tähän ilmastoon. Taitaa kuitenkin olla tottumuskysymys tämäkin.Täytyy sii vaan toivoa, että edistys jatkuu samanlaisena ja tuo sosiaalisuuskin kehittyisi.

Juu ja viisumitkin saatiin tänään, joten ollaan vihdoin laillisesti maassa. Voidaan siis poistua maasta ja muutenkin tuntuu jotenkin turvallisemmalta olla kun kaikki paperit on kunnossa. Tuskin tässä nyt kuitenkaan mihinkään hankaluuksiin ollaan päätymässä.

Laitoin kuvia Puerto Vallartasta ja yritän laittaa taas lisää kuulumisia ilman muutaman viikon taukoja.