Tänään vasta tiistai. Eilen maanantaina tosiaan käytiin siellä pienessä kylässä nimeltä Allende. Reilun puolen tunnin päässä Monterreysta. Hieman liiankin helposti päästiin perille bussilla. Oli hieno reissu kaiken kaikkiaan, kun aurinko paistoi ja ryhmä oli mukava ja kun ei sitä espanjaa niin hirveesti osaa niin lähinnä kuljin porukan perässä ja otin kuvia. Ryhmään siis kuuluivat minä, Kaisu, Claudia Canadasta ja Maria Argentiinasta. Tietysti kun porukassa yksikin osaa paremmin espanjaa niin sitä vaan heittäytyy laiskaksi eikä jaksa edes yrittää, mikä sinänsä ei tee hyvää edistymiselleni. Oli ihan mielenkiintoista päästä käymään paikallisessa talossa, jossa sisustus on ihan mielettömän kitch ihan vaan koska niin on tapana. Turkoosit seinät ja hirveesti pientä sälää ja tauluja ja valokuvia. Oikein kotoisaa.

Viikonloppu muuten meni taas koulutöissä. Nyt kuitenkin hieman mukavammin, koska sää salli ja oltiin campuksen auringossa hommissa. Täytyi valmistella tätä ja seuraavaa viikkoa, kun edessä on esitelmiä ja välikokeita runsahasti. Saa nähdä miten selviää, kun nyt jo on täysin puhki. Onneksi ensi viikonloppu on pitkä, kun maanantai on jostain syystä vapaa. Täytyy kai sitä yksi vapaapäivä itselleen yrittää suoda ja jos vaikka innostuisi taas vierailemaan jossain pienessä kylässä tässä.

Ei täällä sen erikoisempaa. Huomenna olisi tosiaan Ultimate-clubin kokoontuminen. Suunnitelmissa olisi käydä kurkkaamassa minkänäköistä porukkaa siellä on, jos vaikka innostuisi.