Tänään oli tarkoituksena etsiä joku puisto ja ottaa rennosti aurinkoa. Puolen päivän jälkeen saavuttiinkin sitten Starbucksin kahvien (jossa mut nimettiin Ingridiksi. Funtsittiinkin, että vois kehittää jotkut helpommat nimet tällaisia tilanteita varten varsinkin kun Kaisun piti sitten ite kirjottaa nimi mukiinsa loppujen lopuksi) , oletettua pitemmän lenkin ja askartelukaupasta ostetun veden jälkeen ihan mukavaan puistikkoon. Siellä sitten istuttiin jonkin aikaa ja katottiin kun poliisin kupla kiertää korttelia.

Kotimatkalla löydettiin taas yksi uusi mall, jossa aloitin shoppailun Mexico Cityn jälkeen: ostin samanlaiset villaiset tossut kuin Kaisulla on ja löydettiin vetoketju-korvikset, jotka olin nähnyt yhdellä tytöllä aikasemmin. Sellaset piti sitten kummankin saada. Ruokakaupassa löydettiin paikalliset valmistuotteet: kokeiltiin herkullisia Tamaleita. Niin ja tuoreleipäosasto leivoksineen oli uskomattoman edullinen: kaksi suklaadonitsia ja kolme isoa sämpylää 8 pesoa eli vähän yli puoli euroa.

Viisumiasiaa hoidettu taas askel eteenpäin: sain todistuksen vuokraemännältä, että tosiaan asun täällä, kun vuokrasopimukseen mut oli vaan laitettu vastaajaksi, että Kaisu käyttäytyy täällä hyvin. Great. Oli taas tosi mukava ja sanoikin, että tulee ihan mitä vaan mieleen niin häneltä voi kysyä. Saatiin sanottua, että aateltiin asua täällä vastedeskin vaan kahdestaan ja se oli vaan että ok. Maksettiin kuukauden vuokra, että kai se siitäkin oli ihan iloinen.

Huomista tässä sitten odotellessa, kun käydään koululla ilmoittautumassa ja nurisemasta todennäköisesti opiskelijanumeroista. Toivottavasti näkee tuttuja, Monterroco-porukkaa. Hollantilaisen Marjolein kanssa ollaan kirjoteltu sähköpostia, että sitä ainakin voisi käydä moikkaamassa tässä jonain päivänä.